11 Mart 2015 Çarşamba

APPLE KOL SAATİ ARTIK KOLLARDA



Bu mükemmel ürünle ilgili yorumlar ve açıklamalara nereden başlamalı bilmiyorum. Sadece oturup izlemek bile keyif veriyor insana. Aslında sahip olma şansını yakalayanlar daha net yorumlar yapabilecektir, biz size yaptığımız araştırmalar sonucu ürünün mükemmel özelliklerinden bazılarını iletmeye çalışacağız sadece...



Apple Saat, yetkililerin kaynaklarında da belirtildiği gibi mükemmel zamanlayıcıların ilk ve önde gelenlerinden. Apple Saat sadece size zamanın ne olduğunu değil, kişileriniz ve takviminiz ile bağlı olduğundan o anki zamanın sizin için ne anlama geldiğini anlatır. Bir saat kullanmanın ötesinde zamanı daha verimli ve üretken kullanmanıza yardımcı olarak daha fazla zaman kazanmanızı sağlar.

Klasik kol saatine bakma hareketiniz, onun için bir anlam ifade ediyor...


Sivil akıllı giyilebilir teknolojilerin öncüsü olan bu minik dev, içinde hiçte yabancı olmadığınız birçok uygulamayı barındırmasından ziyade, sizi anlıyor. Tıpkı bir arkadaş gibi ona baktığınızda sizi selamlıyor ve dilediğiniz işlemi yapmak için ana ekranı aktive ediyor. Gezinme tamamen akışkan ve canlı. Bu kadar küçük bir ekrana nasıl bu kadar çok uygulama sığar demeyin çünkü; uygulamalar içinde yakınlaştırma yaparak yeterli büyüklükte görüntü elde edebiliyorsunuz. Bunların yanında, boyutların verdiği zorlukları tamamen aşabilecek yeni arayüz görüntüyü engellemeden, net ve kesin ayarlamaları mümkün kılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder